Jij en je partner ervaren dat het stroef gaat tussen jullie beiden, dat jullie ruzie maken of dat de afstand tussen jullie beiden te groot is geworden. Je verwijt elkaar of jezelf dat het niet goed gaat, er is afstand of onvoldoende betrokkenheid en je wilt dit veranderen.
 
In een relatie kan je ervaren dat je elkaar kwijt raakt of kwijt bent en dit wil je niet. Je wilt er aan werken om bij elkaar te blijven, omdat je elkaar nodig hebt, voor de kinderen, omdat je van elkaar houdt.
Vaak zijn er patronen ontstaan waardoor je in een negatieve sfeer belandt, zoals verwijt, vermijden of zelfs ruzie.
 
De relatietherapie begint met een individueel gesprek met beide partners gevolgd door een gesprek samen, waarin jullie samen het doel bepalen. De therapie is er op gericht om de ander ruimte te geven, elkaar te leren verstaan en begrijpen en inzicht te krijgen in je eigen patroon en dat van de ander. In deze therapievorm krijg je opdrachten en in de gesprekken bespreken we de opdrachten en de resultaten.
EFT (Emotional Focussed Therapie) is in veel gevallen de basis voor de relatietherapie.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Heb je nog vragen over relatietherapie die je beantwoord wilt hebben of willen jullie graag een eerste afspraak voor relatietherapie met mij inplannen? Dit kan allemaal via online contactformulier Psycholoog Emmen
 
 
psycholoog tanis emmen
Ina Tanis
  • Geregistreerd psycholoog
  • Kundig en ervaren
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik hoor graag van je!

Aangesloten bij:
psycholoog registratie NFG RBCZ